Меню
Продукти в кошницата

Нагреватели за кола маска

Разполагаме с богат асортимент от нагреватели за кола маска, с различен дизайн, цвят и предназначение. Делят се на две основни групи – за кола маска ролон и за кола маска в кутия. Всеки модел е снабден с различни характеристики. Вие само трябва да изберете уредът, който ще покрие всичките ви изисквания.

Нагревател за кола маска - Set Competition
Ново
Нагревател Set Competition е качествен и удобен уред за лесно разтапяне на кола маска ролон 100 мл. Апаратът може да се използва както от професионалисти, така и в домашни условия. Това е възможно заради лесната работа с нагревателя:• Поставете ролона в уреда• Включете нагревателя в ел. захранването..
22.50лв.
Без данък:22.50лв.
Нагревател за кола маска 2 в 1 - Модел Kit Combinato Executive 400
Ново
Комбиниран нагревател за кола маска  модел Kit Combinato Executive 400 е качествен и практичен уред, който спомага за загряването на кола маска кутия 400 мл. и ролон 100 мл. Нагревaтелят се характеризира с функционaлност, лесен е и удобeн за рaбота.Модeлът има 2 бързи бутона за включване и изключван..
170.80лв.
Без данък:170.80лв.
Троен нагревател за кола маска - Модел Kit Trio Evolution
Ново
Нагрeвател за кола мaска Kit Trio Evolution e пpедназначен за работа с три ролона кола маска 100 мл.  Урeдът е изключително удобен и лесен за упoтреба. Нeобходимо е само да постaвите пaтроните в апаратите, да свържeте нагревателя с електричеството и да изчакате кола маската да се втечни. За изрaботк..
108.00лв.
Без данък:108.00лв.
Нагревател за кола маска 2 в 1 - Kit Combinato Executive 800
Ново
Нагревател за кола маска, комбиниращ два уреда в едно. С Kit Combinato Executive 800 позволява загряването на кола маска кутия 800 мл. и ролон 100 мл. Уредът е лесен и безопасен за работа. Това е осигурено от различните екстри и защити, които предлага нагревателя:• Защитни капаци• Корпус от пластмас..
196.00лв.
Без данък:196.00лв.
Нагревател за кола маска ролон PRINCE - FUCSIA Нагревател за кола маска ролон PRINCE - FUCSIA
Ново
Нагревател за кола маска ролон PRINCE - FUCSIAСтилен и елегантен нагревател за кола маска, доставящ професионални резултати при епилация. Модел PRINCE се предлага ергономичност на дизайна, като по този начин позволява да захванете удобно уреда и да нанесете равномерно кола маската. Предлага се в екс..
28.50лв.
Без данък:28.50лв.
Нагревател за кола маска ролон 100 мл. - PRINCE VERDE ACQUA Нагревател за кола маска ролон 100 мл. - PRINCE VERDE ACQUA
Ново
Нагревател за кола маска с компактна форма и дизайн, осигуряващ удобен захват. Модел PRINCE предлага качество и бързо загряване на кола маската. Уредът спомага за запазването ѝ в течно състояние по-дълго време, като по този начин улеснява работния процес. Нагревателят е предназначен да заг..
28.50лв.
Без данък:28.50лв.
Нагревател за кола маска ролон 100 мл. – PRINCE ROSA Нагревател за кола маска ролон 100 мл. – PRINCE ROSA
Ново
Нагревател за кола маска, предлагащ ергономичен дизайн, удобен захват и качество на загряването. Модел Prince нагрява кола маската равномерно, а специалното вътрешно покритие успява да я запази за по-дълго време затоплена. Комфортните форми позволяват лесно и прецизно нанасяне.Характеристики на уред..
28.50лв.
Без данък:28.50лв.
Нагревател за кола маска ролон PRINCE - BIANCO Нагревател за кола маска ролон PRINCE - BIANCO
Ново
Нагревател за кола маска, характеризиращ се с ергономичност на дизайна, стил и качествени резултати при епилация. Модел PRINCE  е предназначен да загрее кола маска в ролон от 100 мл. Успява да я затопли равномерно и да запази я запази по-дълго в течно състояние. Компактната форма на апарат..
28.50лв.
Без данък:28.50лв.
Нагревател за кола маска ролон PRINCE - лилав Нагревател за кола маска ролон PRINCE - лилав
Ново
Нагревател за кола маска ролон PRINCE - лилавКомпактен нагревател с предназначение да загрява кола маска ролон 100мл. Модел PRINCE се предлага в стилен лилав цвят. Нагревателят е удобен за работа. Уредът притежава ергономична форма, която дава възможност за удобен захват и прецизно нанасяне на кола ..
28.50лв.
Без данък:28.50лв.
Нагревател за кола маска ролон PRINCE GIALLO Нагревател за кола маска ролон PRINCE GIALLO
Ново
Нагревател за кола маска ролон PRINCE GIALLOПрактичен и комфортен за работа нагревател, който позволява загряването на кола маска ролон 100 мл. Уредът е удобен и лесен за работа, с ергономичен дизайн за по-прецизно нанасяне. Модел PRINCE затопля равномерно кола маската и успява да я запази за п..
28.50лв.
Без данък:28.50лв.
Нагревател за кола маска ролон Удобен за употреба нагревател за кола маска ролони от 100 мл. Моделът се отличава с практичен дизайн, който осигурява удобен захват при работа. Кола маската се нанася лесно, безопасно и бързо. А подготвянето й за процедура изисква само да поставите ролона в нагревателя..
42.00лв.
Без данък:42.00лв.
Двоен нагревател за кола маска 100 мл. - KIT DUO EXECUTIVE
Ново
Двоен нагревател за кола маска 100 мл. - KIT DUO EXECUTIVE   Качествен двоен нагревател, отличаващ се с практичност и ефективност. Модел KIT DUO EXECUTIVE спомага за бързото загряване на два патрона кола маска от 100 мл. Това го прави идеално предложение за салони с натоварено ежедневие. ..
85.00лв.
Без данък:85.00лв.
Показани 1 от 12 | 27 (3 Страници)
Сайтът използва бисквитки и подобни технологии. Ако не сте съгласни, научете повече тук.